Kertajaya, Sumur, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kertajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanSumur

Kertajaya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sumur, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg