Kertamukti, Cipatat, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kertamukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCipatat

Kertamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipatat, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg