Kertamukti, Tanjungmedar, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kertamukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanTanjungmedar

Kertamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjungmedar, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.