Kertasari, Sindangbarang, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kertasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanSindangbarang

Kertasari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sindangbarang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg