Ketanda, Sumpyuh, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ketanda
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSumpyuh
Pamaréntahan
 • Nami KuwuTusino

Ketanda nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sumpyuh, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Wewengkon désa Ketanda mangrupa pasir-pasir.

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Industri[édit | édit sumber]

Désa Ketanda mangrupa daérah nu ngahasilkeun gula jawa, nyaéta gula nu dijieun tina kalapa.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg