Ketol, Acéh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ketol
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.04.10
Désa/kalurahan-

Ketol nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Tengah, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Ketol, Acéh Tengah