Keude Bakongan, Bakongan, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Keude Bakongan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanBakongan

Keude Bakongan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bakongan, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bakongan, Aceh Selatan


Gnome-home.svg