Keude Mane, Muara Batu, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Keude Mane
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanMuara Batu

Keude Mane nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Muara Batu, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Muara Batu, Aceh Utara


Gnome-home.svg