Keudondong, Darul Falah, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Keudondong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Falah

Keudondong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Falah, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Darul Falah, Aceh Timur


Gnome-home.svg