Keutapang, Syamtalira Aron, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Keutapang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanSyamtalira Aron

Keutapang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Syamtalira Aron, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Syamtalira Aron, Aceh Utara


Gnome-home.svg