Kiangroké, Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kiangroké
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBanjaran

Kiangroké nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg