Kiaracondong, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kiaracondong

Peta lokasi Kacamatan Kiaracondong
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Camat -
Lega 6,12 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 133.100 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kiaracondong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png