Kitou, Samudera, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kitou
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanSamudera

Kitou nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Samudera, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Samudera, Aceh Utara