Klampis, Bangkalan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Klampis
Kabupatén
Bangkalan
Camat
---
Lega
---
Jumlah pangeusi
---
Kalurahan / Désa
---/---

Kacamatan Klampis nyaéta salah sahiji kacamatan di kabupatén Bangkalan, Madura, provinsi Jawa Wétan, Indonesia.

Désa-Désa[édit | édit sumber]

Désa-désa di kacamatan ieu nyaéta[1]:

  • Tolbuk
  • Ra’as
  • Muarah
  • Polongan
  • Karang Asem
  • Bantéan
  • Bragang
  • Lergunong
  • Panyaksagan
  • Larangan Glintong
  • Manonggal
  • Larangan Sorjan
  • Tenggun Daya
  • Bulung
  • Trogan
  • Ko’ol
  • Tobaddung
  • Mrandung
  • Buluk Agung
  • Bator
  • Klampis Barat
  • Klampis Timur

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]