Lompat ke isi

Klangenan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Klangenan
Peta
Peta lokasi Kacamatan Klangenan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.09.23

Klangenan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]