Klayan, Cirebon Utara, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Klayan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Cirebon Utara

Klayan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cirebon Utara, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg