Klimatologi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Klimatologi mangrupa élmu anu patali jeung fénoména kaayaan iklim atawa iklim.[1] Klimatologi mangrupa élmu ngeunaan kajadian, ciri, jeung pangaruh iklim kana wangun fisik jeung kahirupan di rupa-rupa nagri nu béda-béda.[2]. Klimatologi ogé kasebut salaku élmu anu ngulik jeung nerangkeun ngeunaan iklim, kumaha iklim bisa béda dina hiji tempat jeung tempat anu lain jeung kumaha patali antara iklim jeung manusa.[3]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (en)Climatology (diakses 1 Oktober 2015)
  2. (id)Klimatologi (diakses 27 Agustus 2015)
  3. (id)Makalah Klimatologi (diakses 1 Oktober 2015)

]

Nulis.jpg