Klopoduwur, Banjarejo, Blora

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Klopoduwur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBlora
KacamatanBanjarejo

Klopoduwur nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banjarejo, Kabupatén Blora, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg