Kopo, Cisarua, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kopo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCisarua

Kopo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisarua, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg