Kota Banda Acéh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Banda Acéh
Kota
Masjid Raya Baiturrahman
Masjid Raya Baiturrahman
Lambang Banda Acéh
Lambang
Lokasi Kota Banda Acéh di Acéh
Lokasi Kota Banda Acéh di Acéh
Banda Acéh is located in Indonésia
Banda Acéh
Banda Acéh
Lokasi Kota Banda Acéh di Indonésia
Koordinat: 5°33′N 95°19′E / 5.550°N 95.317°E / 5.550; 95.317
Aréa
 • Total 61.36 km2 (23.69 sq mi)
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode wewengkon 0651
Ramatloka www.bandaacehkota.go.id

Kota Banda Acéh nyaéta salah sahiji kota sakaligus ibu kota Propinsi Acéh, Indonésia.

Kota kembar[édit | édit sumber]

  1. Uzbékistan Samarkand, Uzbékistan[1]
  2. Walanda Apeldoorn, Walanda[2][3]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaLuar[édit | édit sumber]

Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Banda Aceh ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-su-without-text.svg Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan