Kota Banda Acéh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banda Acéh
Masjid Raya Baiturrahman
Lambang Banda Acéh
Lambang
Lokasi Kota Banda Acéh di Acéh
Lokasi Kota Banda Acéh di Acéh
Lega
 • Total61.36 km2 (23.69 sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode wewengkon0651
Ramatlokawww.bandaacehkota.go.id

Kota Banda Acéh nyaéta salah sahiji kota sakaligus ibu kota Propinsi Acéh, Indonésia.

Kota kembar[édit | édit sumber]

  1. Uzbékistan Samarkand, Uzbékistan[1]
  2. Walanda Apeldoorn, Walanda[2][3]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaLuar[édit | édit sumber]

Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Banda Aceh ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-su-without-text.svg Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan