Kramat Pela, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kramat Pela
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Kebayoran Baru

Kramat Pela nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kebayoran Baru, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg