Kramat Pela, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Kramat Pela
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanKebayoran Baru

Kramat Pela nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kebayoran Baru, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.