Kuala Baru, Acéh Singkil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuala Baru
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Singkil
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.10.14
Désa/kalurahan-

Kuala Baru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Singkil, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kuala Baru, Acéh Singkil