Kuala Beringin, Kualuh Hulu, Labuhanbatu Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kuala Beringin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanKualuh Hulu

Kuala Beringin nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kualuh Hulu, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kualuh Hulu, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg