Kuala Cangkoy, Lapang, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kuala Cangkoy
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanLapang

Kuala Cangkoy nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lapang, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Lapang, Aceh Utara


Gnome-home.svg