Kuta Mekar, Cariu, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kuta Mekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCariu

Kuta Mekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cariu, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg