Kutalimbaru, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kutalimbaru

Peta lokasi Kacamatan Kutalimbaru
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 174,92 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 42.428 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kutalimbaru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Kutalimbaru, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png