Kutamandiri, Tanjungsari, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kutamandiri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanTanjungsari
Pamaréntahan
 • Nami Kuwuharis (november 2009)

Kutamandiri nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjungsari, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg