Légok Kalér, Paséh, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Légok Kalér
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Paséh

Légok Kalér nyaéta salasahiji désa di kacamatan Paséh, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg