Lompat ke isi

Lémbang, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Lémbang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
Lega95,56 kilométer pasagi
Pangeusi194.560 2017 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.17.01
Désa/kalurahan-

Lémbang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Lembang ogé kacamatan anu paling wetan jeung kasohor ku tempat wisatana di Jawa Barat.

Geografi[édit | édit sumber]

Kacamatan Lembang aya di jangkungna antara 1.312 dugi 2.084 meter di luhur parmukaan laut. Titik pangluhurna na aya di penclut Gunung Tangkuban Parahu. Minangka wewengkon anu tempatna pegunungan,suhu rata-rata berkisar antara 17°-27 °C.

Rujukan[édit | édit sumber]


Pranala luar[édit | édit sumber]

Citakan:Lémbang, Bandung Kulon