Lémbang, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lémbang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Désa/kalurahan-

Lémbang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Lembang ogé kacamatan anu paling wetan jeung kasohor ku tempat wisatana di Jawa Barat.

Geografi[édit | édit sumber]

Kacamatan Lembang aya di jangkungna antara 1.312 dugi 2.084 meter di luhur parmukaan laut. Titik pangluhurna na aya di penclut Gunung Tangkuban Parahu. Minangka wewengkon anu tempatna pegunungan,suhu rata-rata berkisar antara 17°-27 °C.

Rujukan[édit | édit sumber]


Pranala luar[édit | édit sumber]

Citakan:Lémbang, Bandung Kulon