LRT Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Light rail transit Jakarta
LRT Jakarta.jpg
Informasi
Lokal Jakarta
Jumlah stasion 6
Operasi
Dipiboga ku Direktorat Jenderal Perkeretaapian
Operator PT LRT Jakarta
Data téhnis
Listrik 750 V DC
Rangkéan LRT aya di Stasion LRT Boulevard Utara.

Proyék Lintas Rél Térpadu Jakarta atawa disingkétna LRT Jakarta nyaéta salasahiji sistem angkutan cepat kalawan Karéta api Ringan (LRT) anu direncanakeun diwangun di Jakarta, Indonésia. Aya 2 panaratas LRT di Jakarta, Pemprov DKI nu ngawangun LRT dina dalam kota nyaéta LRT Jakarta sarta PT Adhi Karya nu rék ngawangun LRT nu nyambungkeun Jakarta jeung kota sabudeureunna nyaéta LRT Jabodebék.

LRT ieu dioperasikeun ku PT LRT Jakarta (Anak pausahaan Jakpro).

LRT ieu mimiti diuji coba kawates dina tanggal 15 Agustus 2018 jeung rék dioperasikeun dina taun 2018. Dina uji coba kawates ieu, LRT ieu eureun di 2 stasion wungkul, nyaéta Stasion LRT Velodromé jeung Stasion LRT Boulevard Utara.[1]

Sajarah[édit | édit sumber]

Karéta Hyundai Rotém indit ti Stasion Velodrome, diambil dina parcobaan terbatas, 7 September 2018

Gagasan LRT Jakarta ieu geus muncul aya Proyék Monorel Jakarta nu sempét diaktifkeun deui dina Oktobér 2013 ku Gubernur DKI, Joko Widodo tersendat pangerjaanna. Tersendatna pakerjaan éta sabab Pemprov DKI jeung Gubernur DKI panerus Joko Widodo, Basuki Tjahaja Purnama atawa Ahok teu ngakabulkeun parmintaan anu diajukeun ku PT Jakarta Monorail keur ngawangun depo di luhurna Waduk Setiabudi, Jakarta Kidul jeung Tanah Abang, Jakarta Pusat.[2] Sabab, hasil kajian Kementerian Pekerjaan Umum dan Perumahan Rakyat (PUPR) ngayatakeun bahwa lamun depo diwangun ti luhurna Waduk Setiabudi, dikhawatirkeun paristiwa jebolnya tanggul Latuharhari terulang deui.

Ahok, sapaan Basuki, léuwih milih pikeun ngawangun Light Rail Transit (LRT) dibandingkeun monorél. Bahkan, Basuki geus nyebutkeun rancana ngawangun ieu ka Presiden Joko Widodo.[3]

Rancana pangembangan[édit | édit sumber]

Pemprov DKI ngarencanakeun 7 rutéu keur LRT dalam kota, nyaéta:[4]

Pikeun désain LRT diserahkeun ka dua BUMD DKI Jakarta, nyaéta Pemwangunan Jaya jeung Konstruksi Jaya. Diperkirakeun, katujuh rutéu éta nganelan anggaran kurang leuwih Rp 60 triliun atawa Rp 7,5 triliun keur setiap rutéuna.

Konstruksi[édit | édit sumber]

LRT Pemprov DKI dimulai ti pamwangunan koridor 1 Kelapa Gading - Velodrome (Rawamangun) dina 22 Juni 2016.

Jalur[édit | édit sumber]

  • Fase 1: Pegangsaan Dua - Velodrome, sapanjang 5,8 km[5]
  • Fase 2: Velodrome - Tanah Abang, sapanjang 11,8 km[6]
Nomor Stasion Ngaran Stasion Antarmoda pangrojong jeung katerangan
Fase 1
S-01 Pegangsaan Dua MiniTrans: 10F
KWK: U13
Tungtung
S-02 Boulevard Utara Jak Lingko: JAK 24, JAK 59, JAK 60, JAK 61
KWK: U13
Deukeut jeung Mall Kelapa Gading
S-03 Boulevard Selatan Jak Lingko: JAK 59
KWK: U04
S-04 Pulomas Transjakarta: Roundeltjk2.png (di halteu Pulomas)
MetroTrans/MiniTrans: 2B, 2E
Jak Lingko: JAK 24, JAK 33, JAK 59
Transjabodetabek: Pulo Gadung-Cibinong
Mayasari Bakti: R507
KWK: U04
Mikrolet: M53
S-05 Equestrian Jak Lingko: JAK 33
S-06 Velodrome Transjakarta: Roundeltjk4.png Roundeltjk4.png (4H) Roundeltjk4.png (4K) Roundeltjk7.png (7M) (di halteu Pemuda Rawamangun)
MetroTrans/MiniTrans: 11A
Jak Lingko: JAK 17, JAK 26, JAK 34, JAK 59
Transjabodetabek: Rawamangun-Bogor
Mayasari Bakti: P98A
Metromini: 47
KWK: U04
Mikrolet: M02, M46

Referensi[édit | édit sumber]

Pranala luar[édit | édit sumber]

Citakan:Angkutan Umum Jakarta