Labuhan Deli, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Labuhan Deli
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
Lega127,23 Kilométer pasagi
Pangeusi71.062 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.07.25
Désa/kalurahan-

Labuhan Deli nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Labuhan Deli, Deli Serdang