Labuhan Deli, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Labuhan Deli

Peta lokasi Kacamatan Labuhan Deli
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 127,23 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 71.062 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Labuhan Deli nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Labuhan Deli, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png