Labuhan Ratu, Lampung Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Labuhan Ratu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Wétan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.07.21
Désa/kalurahan-

Labuhan Ratu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Wétan Citakan:Labuhan Ratu, Lampung Wétan