Labuhan Tarok, Meukek, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Labuhan Tarok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanMeukek

Labuhan Tarok nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Meukek, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Meukek, Aceh Selatan