Lain Éta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lain Éta  
PanulisMoh. Ambri
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2011

Lain Éta nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Moh. Ambri. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2011 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg