Lalisa Manoban

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lalisa Manoban atanapi Pranpriya Manoban
Lisa, 2019
Ngaran asliลลิษา มโนบาล atanapi ปราณปริยา มโนบาล
GumelarPranpriya Manoban
27 Maret 1997 (1997-03-27) (yuswa 23)
Bangkok Thailand
Ngaran landianLisa
Pagawéan
Karir musik
Aliran
Alat musikVokal
Taun aktip2016–ayeuna
LébelYG Entertainment
Maén di
Tanda tangan

Lalisa Manoban[1]/Pranpriya Manoban (Thai: ลลิษา มโนบาล atau ปราณปริยา มโนบาล) (gumelar di Bangkok, Thailand, 27 Maret 1997; umur 23 taun),[2][3] langkung dikenal ku julukan na Lisa, nyaéta saurang panyanyi Thailand, penari sarta rapper anu cicing di Korea Kidul. Anjeunna dipikanyaho salaku anggota grup vokal awéwé Koréa Kidul, BLACKPINK.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg