Lalisa Manoban

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Lalisa Manoban atanapi Pranpriya Manoban
Lisa, 2019
Ngaran asliลลิษา มโนบาล atanapi ปราณปริยา มโนบาล
GumelarPranpriya Manoban
27 Maret 1997 (1997-03-27) (yuswa 25)
Bangkok Thailand
Ngaran landianLisa
Pagawéan
Karir musik
Aliran
Alat musikVokal
Taun aktip2016–ayeuna
LébelYG Entertainment
Maén di
Tanda tangan

Lalisa Manoban[1]/Pranpriya Manoban (Thai: ลลิษา มโนบาล atau ปราณปริยา มโนบาล) (gumelar di Bangkok, Thailand, 27 Maret 1997; umur 25 taun),[2][3] langkung dikenal ku julukan na Lisa, nyaéta saurang panyanyi Thailand, penari sarta rapper anu cicing di Korea Kidul. Anjeunna dipikanyaho salaku anggota grup vokal awéwé Koréa Kidul, BLACKPINK.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg