Lambaro Biluy, Darul Kamal, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lambaro Biluy
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanDarul Kamal

Lambaro Biluy nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Kamal, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Darul Kamal, Aceh Besar


Gnome-home.svg