Lambit

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngala lauk ku lambit di Amérika

Lambit nyaéta sair nu bangunna saperti aseupan gedé dijieunna tina benang atawa kantéh saperti heurap; sok disebut ogé sair lambit atawa langgé. [1]

Sumber[édit | édit sumber]

  1. Danadibrata, R.A. 2009. Kamus Basa Sunda. Bandung: Panitia Penerbitan Kamus Basa Sunda.


Nulis.jpg