Lambro Bileu, Kuta Baro, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lambro Bileu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanKuta Baro

Lambro Bileu nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kuta Baro, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kuta Baro, Aceh Besar


Gnome-home.svg