Lamgeu Tuha, Sukamakmur, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Lamgeu Tuha
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanSukamakmur

Lamgeu Tuha nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sukamakmur, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Sukamakmur, Aceh Besar


Gnome-home.svg