Lamraya, Montasik, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lamraya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanMontasik

Lamraya nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Montasik, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Montasik, Aceh Besar


Gnome-home.svg