Langsa Barat, Langsa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Langsa Barat

Peta lokasi Kacamatan Langsa Barat
Propinsi Acéh
Kota Langsa
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Langsa Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Langsa, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kota Langsa Citakan:Langsa Barat, Langsa


Nuvola filesystems folder home.png