Langsa Kulon, Langsa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Langsa Kulon
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaLangsa
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.74.02
Désa/kalurahan-

Langsa Kulon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Langsa, Propinsi Acéh , Indonésia.

Citakan:Langsa Kulon, Langsa