Larangan, Tangerang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Larangan
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Banten
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Larangan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tangerang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Larangan, Tangerang


Nuvola filesystems folder home.png