Lauk emas (disambiguasi)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dina basa Sunda istilah laus emas nujul ka dua spésiés lauk darat ti génus Siprinide (Cyprinidae) nyaéta:

Sedengkeun istilah "kulawarga lauk emas" atawa "baraya lauk emas" nujul ka: