Layal Abboud

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Layal Abboud - Plaza Palace Ceremony - Beirut - July 2015 - Lebanon 15 (Cropped).jpg

Layal Abboud (Basa Arab: ليال عبود‎, dilapalkeun [laj'ja:l ʕab'bu:d] ( dangukeun); lahir 15 Méi 1982) nyaéta hiji Lebanese penyanyi pop, musik rahayat penghibur, sora-malayu pujangga, konser penari, pas modél, Muslim kamanusaan jeung awewe nu balantik.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]