Lebahan kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lebahan kalér anu dicirian ku warna konéng
Lebahan kalér

Lebahan kalér nyaéta satengah bagian marcapada anu ngampar di lebah kalér garis khatulistiwa. lolobana daratan di Bumi mayakpak di lebahan kalér. Lebahan kalér ogé mibanda 88-90% ti sakumna populasi dunya.


Gnome-globe.svg