Lebahan kalér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Lebahan kalér anu dicirian ku warna konéng
Lebahan kalér

Lebahan kalér nyaéta satengah bagian marcapada anu ngampar di lebah kalér garis khatulistiwa. lolobana daratan di Bumi mayakpak di lebahan kalér. Lebahan kalér ogé mibanda 88-90% ti sakumna populasi dunya.


Gnome-globe.svg