Lebakwangi, Arjasari, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Lebakwangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanArjasari
Pamaréntahan
 • Nami KuwuBapak H. Ade

Lebakwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Arjasari, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Jumlah Rukun Wargana aya 14.




Gnome-home.svg