Lembur Singkur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lembur Singkur  
PanulisAbdullah Mustappa
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2007

Lembur Singkur nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Abdullah Mustappa. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2007 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg