Leukeur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Leukeur paranti ganjel sééng

Leukeur nyaéta pakakas paranti neundeun sééng.[1] Dijieun tina nyéré atawa anyaman hoé.[2] Sangkan sééng bisa nangtung kalawan ajeg, ogé bisa dipaké neundeun langseng, katél, jeung sajabana anu kakara nyat diangkat tina luhureun hawu atawa kompor sangkan henteu panas kana palupuh ataw ubin[3].

Dicutat tina[édit | édit sumber]

Tutumbu kaluar[édit | édit sumber]

  1. Leukeur téh nyaéta
  2. Pakakas urang sunda
  3. Kamonésan urang Rajapolah
Nulis.jpg