Leuwimunding, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Leuwimunding

Peta lokasi Kacamatan Leuwimunding
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 32,46 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Leuwimunding nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png